Nyt spændende boligprojekt på Nørrebro

NORDRE FASANVEJ / FALKEVEJ - KØBENHAVN

CALUM udvikler og opfører nyt spændende boligprojekt midt på Nørrebro, kun få hundrede meter fra Nørrebro st. og den nye Metro station, tæt på indkøb og Nørrebro Centeret.
På denne unikke placering opføres 18 eksklusive familieboliger med en gennemsnitlig
størrelse på 100 m2.
Under boligernes fælles, hævede gårdrum anlægges parkeringskælder med plads til 18 biler.

Ejendommen indeholder 18 familieegnede boliger fordelt på to trappeopgange og består af to længer, en langs Falkevej, som bygges op i 4 etager og en ud til Nordre Fasanvej, som bygges i 3 etager.
Hvor de to længer mødes, sker der en bearbejdning af hjørnet, som det kendes fra klassiske københavnerhuse.
Dette skaber et markant hjørne ud til Nordre Fasanvej. Bygningen afsluttes med en penthouseetage fra 3. etage og op, hvor der er materialeskift i facaden. Derved får huset en skala, som passer ind i resten af kvarterets små boligbyggeri med mansardtage, men med et nutidig udtryk, som indgår byarkitektonisk i området.

Udformningen af husets facader og materialitet tager udgangspunkt i de omkringliggende bygningers facaderytme og kvadratiske vinduesdimensioner. De ydre facader mod gaden udføres i lys/gul tegl. Dette skaber en stoflig facade, som i sit farvespil passer godt ind til områdets andre bygninger.
For at skabe kontrast til teglens levende udtryk, har vi valgt enkle, spinkel detaljeret sorte vinduesrammer. Ved indgangen og ved porten bearbejdes og detaljeres facaden med sortmalede grafiske felter. Dette skaber detaljering, nedskalering og variation af facaden.
Tagetagen udføres som en nyfortolkning af nabobygningernes sorte mansardtage. Det skaber en fin afslutning på bygningen og skalerer huset ned, så det matcher nabobygningen på Nordre Fasanvej.

Bygningen er designet af SANGBERG.
Boligerne forventes færdige medio 2019.

For yderligere information kontakt, salgschef Morten Nielsen
tlf. 27 63 28 64 – mail: mn@calum.dk

 

© 2015 CALUM A/S