NYHEDSARKIV

OASEN I AALBORG BLIVER DOBBELT SÅ STOR

Udviklingsfirmaet CALUM påbegynder nu næste etape af byggeriet Oasen, som er blevet ekstra attraktivt bl.a. på grund af dets mange grønne områder.

LÆS MERE

DERFOR KØBER NORDSJÆLLÆNDERE SOMMERHUS I SKAGEN

Udover en historisk lav realkreditrente - og dermed minimale låneomkostninger - giver 15 ugers udlejning ca. 90.000 kr. direkte i lommen efter skat, forklarer CALUM, som lige nu færdiggør sommerhusområdet Skagen Nordstrand.

LÆS MERE

DRONNING MARGRETHE BESØGER KØGE KYST

Dronningen lagde for nylig vejen forbi Køge Kyst for at se udviklingen af Køges nye, spændende boligområde. - Særdeles festligt med royalt besøg, vurderer Jakob Axel Nielsen, adm. direktør hos Calum, der bygger boliger på stedet.

LÆS MERE

CALUM OPFØRER NY BYDEL VED GØDSTRUP SUPERSYGEHUS

Calum er på vej med ca. 33.000 kvm boliger og detailforretninger i Gødstrup ved Herning, der fra 2021 skal hjælpe med at servicere 3.500 sygehusansatte.

LÆS MERE

CALUM PÅ VEJ MED 120 RÆKKEHUSE VED AARHUS

Boligudviklingsfirmaet udvider nu sine byggeaktiviteter i Aarhusområdet.

LÆS MERE

2019 LIGE BEGYNDT: CALUM HAR MERE TRAVLT END NOGENSINDE

Calum oplever hektisk byggeaktivitet, og 2019 byder på flere nye byggeprojekter. – Hver fjerde af vores ansatte er på et Calum-projekt, fortæller underleverandøren HP Byg.

LÆS MERE

CALUM UDLEJER 24 RÆKKEHUSE PÅ REKORDTID

Ekstra høj kvalitet har været helt afgørende for, at boligudviklingsfirmaet Calum har udlejet Kildehøj-rækkehusene på under to måneder.

LÆS MERE

CALUM FEJRER KOMMENDE NØRREBROLEJLIGHEDER

– Folk bliver glade af at bo i kvalitetsboliger, og netop det kan vi tilbyde de kommende lejere. Adm. direktør Jakob Axel Nielsen og Calum fejrede for nylig, at firmaets byudviklingsprojekt på Nørrebro skrider frem efter planen.

LÆS MERE

I BRANDVARM VIBORGBYDEL: CALUM FÆRDIGGØR NY MENY OG SÆLGER TO BYGGEFELTER

Calum afleverer ny MENY på 2.200 kvadratmeter til Dagrofa og sælger to byggefelter i viborgbydelen, Banebyen, som udvikles for 5 mia. kr.

LÆS MERE

CALUM PÅBEGYNDER 138 BOLIGER TIL 600 MIO. KR. VED FLYVESTATION VÆRLØSE

Calum udvikler 18.000 kvm kvalitetsboliger i Furesø Kommune. Projektet får en samlet salgsværdi på 600 mio. kr.

LÆS MERE

AALBORGENSERNE VIL HA’ KVALITETSBOLIGER: GAVLHUSENE UDLEJET PÅ HALVANDEN MÅNED

Gavlhusene i indre Aalborg er udlejet på lidt over én måned. Nu melder Calum også om stor interesse for Kildehøjrækkehusene i Gug.

LÆS MERE

18 LEJLIGHEDER: CALUM BYUDVIKLER PÅ NØRREBRO

Boligudviklingsfirmaet Calum udbyder 18 lejligheder til salg for i alt 74,95 mio. kr. på Nørrebro – et område, hvor børnefamilier tørster efter nye kvadratmeter.

LÆS MERE

CALUM OPFØRER 140 BOLIGER I NÆRHEDEN

Calum har erhvervet sig to byggefelter med retten til at opføre i alt 11.000 kvadratmeter. Ejendomsudvikleren vil bygge kvalitetsboliger til unge familier og singler.

LÆS MERE

GRAVEMASKINER GØR PLADS TIL CALUMS GRØNNE OASE I AALBORG

Calum har fået tilladelse til at påbegynde opførelsen af byggeriet Oasen og dets 220 lejligheder. 20 byggefolk, der snart bliver til omkring 50, er i gang med et omfattende gravearbejde og etablering af fundamentet.

LÆS MERE

CALUM PÅ VEJ MED 24 RÆKKEHUSE 4 KM FRA AALBORG CENTRUM

Udvikleren af kvalitetsboliger, Calum, er ved at etablere 24 rækkehuse syd for Aalborg. Lejeboligerne står klar til indflytning sidst i efteråret.

LÆS MERE

© 2015 CALUM A/S