NYHEDSARKIV

CALUM FEJRER KOMMENDE NØRREBROLEJLIGHEDER

– Folk bliver glade af at bo i kvalitetsboliger, og netop det kan vi tilbyde de kommende lejere. Adm. direktør Jakob Axel Nielsen og Calum fejrede for nylig, at firmaets byudviklingsprojekt på Nørrebro skrider frem efter planen.

LÆS MERE

I BRANDVARM VIBORGBYDEL: CALUM FÆRDIGGØR NY MENY OG SÆLGER TO BYGGEFELTER

Calum afleverer ny MENY på 2.200 kvadratmeter til Dagrofa og sælger to byggefelter i viborgbydelen, Banebyen, som udvikles for 5 mia. kr.

LÆS MERE

CALUM PÅBEGYNDER 138 BOLIGER TIL 600 MIO. KR. VED FLYVESTATION VÆRLØSE

Calum udvikler 18.000 kvm kvalitetsboliger i Furesø Kommune. Projektet får en samlet salgsværdi på 600 mio. kr.

LÆS MERE

AALBORGENSERNE VIL HA’ KVALITETSBOLIGER: GAVLHUSENE UDLEJET PÅ HALVANDEN MÅNED

Gavlhusene i indre Aalborg er udlejet på lidt over én måned. Nu melder Calum også om stor interesse for Kildehøjrækkehusene i Gug.

LÆS MERE

18 LEJLIGHEDER: CALUM BYUDVIKLER PÅ NØRREBRO

Boligudviklingsfirmaet Calum udbyder 18 lejligheder til salg for i alt 74,95 mio. kr. på Nørrebro – et område, hvor børnefamilier tørster efter nye kvadratmeter.

LÆS MERE

CALUM OPFØRER 140 BOLIGER I NÆRHEDEN

Calum har erhvervet sig to byggefelter med retten til at opføre i alt 11.000 kvadratmeter. Ejendomsudvikleren vil bygge kvalitetsboliger til unge familier og singler.

LÆS MERE

GRAVEMASKINER GØR PLADS TIL CALUMS GRØNNE OASE I AALBORG

Calum har fået tilladelse til at påbegynde opførelsen af byggeriet Oasen og dets 220 lejligheder. 20 byggefolk, der snart bliver til omkring 50, er i gang med et omfattende gravearbejde og etablering af fundamentet.

LÆS MERE

CALUM PÅ VEJ MED 24 RÆKKEHUSE 4 KM FRA AALBORG CENTRUM

Udvikleren af kvalitetsboliger, Calum, er ved at etablere 24 rækkehuse syd for Aalborg. Lejeboligerne står klar til indflytning sidst i efteråret.

LÆS MERE

I MAJ: 29 EKSKLUSIVE LEJLIGHEDER I GAVLHUSENE PÅ ETERNITTEN UDLEJES

Gavlhusene med den smukke, historiske facade står klar til indflytning til studiestart efter sommerferien. Kultur- og byentusiaster viser allerede stor interesse.

LÆS MERE

CALUM OPFØRER GRØN OASE TIL 350 MIO. KR.

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum opfører snart 220 lejelejligheder i Aalborg, hvoraf flere får mulighed for egen kolonihave. Teamet, der skal realisere projektet Oasen, er netop fundet.

LÆS MERE

CALUM LUKKER AFTALER PÅ LINDHOLM BRYGGE FOR 400 MIO. KR.

Udviklingen af nye rækkehuse og lejligheder på Lindholm Brygge i Nørresundby tager for alvor form efter, at Calum har fået underskrift på en række projekter.

LÆS MERE

CALUM UDVIKLER 64 LEJLIGHEDER 3 MIN. FRA STRANDEN

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum påbegynder nu opførelsen af 64 lejligheder i Køges Søndre Havn, få hundrede meter fra stranden. De nye lejligheder skal både tiltrække unge og ældre beboere.

LÆS MERE

OVERBORGMESTER FRANK JENSEN GLÆDER SIG OVER CALUMS MODEL FOR ALMENE BOLIGER

I modsætning til mange andre ejendomsudviklere er Calum ’ikke bange for alment boligbyggeri’, siger overborgmester Frank Jensen, der er glad for, at virksomheden er rykket til hovedstaden.

LÆS MERE

FRANK JENSEN: 252 NYE ALMENE UNGDOMSBOLIGER SKABER ET MERE BLANDET KØBENHAVN

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum holder den 2. november rejsegilde for byggeriet ’Eksercerpladsen’ ved DR-byen. Overborgmester Frank Jensen deltager på dagen.

LÆS MERE

CALUM VIL BYUDVIKLE GELLERUP

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum følger nu i fodsporene på Aarhus Kommune og vil være med til at byudvikle Gellerup i Aarhus.

LÆS MERE

© 2015 CALUM A/S