NYHEDSARKIV

CALUM OPFØRER 140 BOLIGER I NÆRHEDEN

Calum har erhvervet sig to byggefelter med retten til at opføre i alt 11.000 kvadratmeter. Ejendomsudvikleren vil bygge kvalitetsboliger til unge familier og singler.

LÆS MERE

GRAVEMASKINER GØR PLADS TIL CALUMS GRØNNE OASE I AALBORG

Calum har fået tilladelse til at påbegynde opførelsen af byggeriet Oasen og dets 220 lejligheder. 20 byggefolk, der snart bliver til omkring 50, er i gang med et omfattende gravearbejde og etablering af fundamentet.

LÆS MERE

CALUM PÅ VEJ MED 24 RÆKKEHUSE 4 KM FRA AALBORG CENTRUM

Udvikleren af kvalitetsboliger, Calum, er ved at etablere 24 rækkehuse syd for Aalborg. Lejeboligerne står klar til indflytning sidst i efteråret.

LÆS MERE

I MAJ: 29 EKSKLUSIVE LEJLIGHEDER I GAVLHUSENE PÅ ETERNITTEN UDLEJES

Gavlhusene med den smukke, historiske facade står klar til indflytning til studiestart efter sommerferien. Kultur- og byentusiaster viser allerede stor interesse.

LÆS MERE

CALUM ANSÆTTER JENS JØRN CHRISTENSEN SOM NY BYGGECHEF

Jens Jørn Christensen, der bl.a. skal etablere totalentreprisekontrakter og bistå med opførelsen af Calums byggerier, er tidligere afdelingschef og projektchef i entreprenør- og rådgiverbranchen.

LÆS MERE

CALUM OPFØRER GRØN OASE TIL 350 MIO. KR.

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum opfører snart 220 lejelejligheder i Aalborg, hvoraf flere får mulighed for egen kolonihave. Teamet, der skal realisere projektet Oasen, er netop fundet.

LÆS MERE

CALUM LUKKER AFTALER PÅ LINDHOLM BRYGGE FOR 400 MIO. KR.

Udviklingen af nye rækkehuse og lejligheder på Lindholm Brygge i Nørresundby tager for alvor form efter, at Calum har fået underskrift på en række projekter.

LÆS MERE

CALUM UDVIKLER 64 LEJLIGHEDER 3 MIN. FRA STRANDEN

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum påbegynder nu opførelsen af 64 lejligheder i Køges Søndre Havn, få hundrede meter fra stranden. De nye lejligheder skal både tiltrække unge og ældre beboere.

LÆS MERE

OVERBORGMESTER FRANK JENSEN GLÆDER SIG OVER CALUMS MODEL FOR ALMENE BOLIGER

I modsætning til mange andre ejendomsudviklere er Calum ’ikke bange for alment boligbyggeri’, siger overborgmester Frank Jensen, der er glad for, at virksomheden er rykket til hovedstaden.

LÆS MERE

FRANK JENSEN: 252 NYE ALMENE UNGDOMSBOLIGER SKABER ET MERE BLANDET KØBENHAVN

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum holder den 2. november rejsegilde for byggeriet ’Eksercerpladsen’ ved DR-byen. Overborgmester Frank Jensen deltager på dagen.

LÆS MERE

CALUM VIL BYUDVIKLE GELLERUP

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum følger nu i fodsporene på Aarhus Kommune og vil være med til at byudvikle Gellerup i Aarhus.

LÆS MERE

DEAS: STOR LEJERINTERESSE FOR STIGSBORG BRYGGE I NØRRESUNDBY

Stor interesse for lejeboliger betyder, at ekstra mange har bestilt materiale om nye lejeboliger i Nørresundby og skrevet sig op til Åbent Hus.

LÆS MERE

CALUM OPFØRER BOLIGER TIL 500 BEBOERE I NØRRESUNDBY

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum opfører i alt 21.500 m2 på Lindholm Brygge i Nørresundby og skaber dermed yderligere liv i området lige nord for Aalborg.

LÆS MERE

CALUM A/S SÆLGER SIDSTE DEL AF BAGSVÆRDLUND-PROJEKTET FOR 270 MIO. KR.

Det svenske ejendomsselskab Heimstaden har købt den sydlige del af Calum A/S’ boligprojekt i Bagsværd. – Hele projektet ventes udsolgt til efteråret, oplyser udviklingsdirektør Jesper Korsbæk.

LÆS MERE

NORDRE FASANVEJ / FALKEVEJ - KØBENHAVN

Ny boligejendom sælges

LÆS MERE

© 2015 CALUM A/S