CALUM SØGER PROJEKTCHEF

16. august, 2017

Projektchef

Virksomheden
CALUM A/S beskæftiger sig med udvikling af fast ejendom. CALUM A/S står for god arkitektur og kvalitet på de bedste beliggenheder. Gennem tæt samarbejde med førende arkitekter har CALUM A/S udviklet en række spændende erhvervs- og boligprojekter, hvoraf flere har modtaget priser for godt og smukt byggeri. Igennem de seneste år har CALUM A/S navnlig udviklet og solgt en del større ejendomsprojekter, både almene, udlejningsbyggerier samt ejerboliger. CALUM A/S har i kraft af veluddannede og erfarne medarbejdere betydelige kompetencer inden for fast ejendom og finansiering. CALUM A/S har et tæt samarbejde med et netværk af faste samarbejdspartnere og opfører projekter i hovedsageligt totalentreprise.

Til CALUM A/S søges en dygtig og kompetent Projektchef til varetagelse af en række centrale opgaver i forbindelse med CALUM A/S’ ekspansion. 

Der er tale om en stilling med en bred opgaveportefølje og med et betydeligt fagligt ansvar.
 

Jobbet
Projektchefen har ansvaret for egne byggesager; fra udvikling af projektet, over udbud og kontrahering med totalentreprenør til færdigbygget projekt inden for tid, økonomi og kvalitet.  

Stillingen som Projektchef refererer direkte til virksomhedens direktør, Jakob Axel Nielsen, og er fysisk placeret i Aalborg.

De primære arbejdsopgaver er følgende:

  • Deltagelse i udvikling af nye projekter
  • Projektering og forhandlinger om nye projekter med entreprenører
  • Udarbejdelse og indgåelse af entreprisekontrakter
  • Myndighedsbehandling
  • Gennemførelse af byggeprojekter

 

Kompetenceprofil
Du har en uddannelsesmæssig relevant baggrund – men din erfaring vægter højere end dit uddannelsesniveau. Erfaringen gør dig i stand til at optimere det enkelte projekt inden for pris og kvalitet.

Du har overblik og evnen til at arbejde med flere komplicerede projekter samtidigt.

Du skal udvise ansvarlighed, professionalisme og handlekraft og være struktureret og systematisk i din arbejdsform. Det er vigtigt, at du har gode kommunikative egenskaber.
 

I øvrigt
Der er tale om et job i en velkonsolideret virksomhed med fremdrift og visioner og med et betydeligt vækstpotentiale. Du indgår i team med 15 højt motiverede medarbejdere.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig gage som fuldt ud modsvarer dine kvalifikationer, herunder nødvendig relevant efteruddannelse.

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos direktør Jakob Axel Nielsen, tlf. 29310000, til hvem du også bedes sende ansøgningen på e-mail: jax@calum.dk.

© 2015 CALUM A/S