DEAS: STOR LEJERINTERESSE FOR STIGSBORG BRYGGE I NØRRESUNDBY

29. august, 2017

Stor interesse for lejeboliger betyder, at ekstra mange har bestilt materiale om nye lejeboliger i Nørresundby og skrevet sig op til Åbent Hus.

Antallet af henvendelser fra lejere, der gerne vil hente mere information om de kommende lejeboliger på Stigsborg Brygge i Nørresundby, bliver ved med at vokse.

Det oplyser ejendomsforvaltningsselskabet DEAS, der løbende kontaktes af interesserede lejere.

– Stadig flere flytter ind mod byerne, og lejeboliger er generelt i høj kurs, fordi mange ikke har lyst til at binde sig økonomisk ved at købe fast ejendom. Det øger antallet af interesserede lejere, som f.eks. gerne vil bo tæt på det centrale Aalborg, der er en attraktiv by i en stærk og positiv udvikling. I øjeblikket har mere end 80 personer kontaktet os for at bestille materiale om Stigsborg Brygge og forhåndstilmeldt sig Åbent Hus. Interessen er rigtig stor og endda større end forventet, fortæller Lasse Rüsz, udlejningschef hos DEAS, der står for førstegangsudlejningen og den efterfølgende administration.

1 km til alt
Lejeboligerne på Stigsborg Brygge på havnefronten i Nørresundby udvikles af udviklingsfirmaet Calum i Aalborg. De 43 første lejeboliger er indflytningsklar i februar 2018, mens de resterende 43 er færdige i juni næste år.

Placeringen tæt ved vandet og Aalborg midte er en væsentlig årsag til, at mange lejere retter søgelyset mod området, vurderer man hos Calum.

– Bor man på Stigsborg Brygge, har man både daginstitutioner, skoler, biblioteker, fritids- og idrætstilbud, butikker, indkøbscentre og restauranter inden for en radius på 1 km. På grund af broen over fjorden er det samtidig muligt at cykle ind til Aalborg på kun ti minutter. Det betyder, at man i hverdagen har nem adgang til stort set alt i lokalområdet, siger Morten Nielsen, salgschef hos Calum.

Kom til Åbent Hus den 3. september
Er du interesseret i at se lejlighederne på Stigsborg Brygge i Nørresundby, så gå ind på Stigsborgbrygge.dk/abent-hus/ og tilmeld dig dagen.

Fakta: Mere info om Stigsborg Brygge

  • 86 lejeboliger på i alt 8.200 m2.
  • Karreerne adskilles af grønne fællesarealer for at gøre stedet mere levende og give beboerne lyst til at gå udenfor og benytte området.
  • Lejlighederne i stuen har adgang til en terrasse, mens de øverste penthouselejligheder har eget soldække. Resten har egen altan.
  • Lejlighederne færdiggøres i to etaper og er indflytningsklar i henholdsvis februar og juni 2018.

For yderligere information, kontakt:

Morten Nielsen, salgschef Calum, mobil 2763 2864