ROYAL GREENLAND

"CALUM HAR BISTÅET MED KREATIV IDÉSKABELSE OG OPFØRELSE TIL VORES FULDE TILFREDSHED, SÅ VI HAR ET RESULTAT, DER TILFREDSSTILLER VORES ØNSKER."
Torben ReimarOrganisations- og lederudviklingschef

LEJERBO

"HOS CALUM ER DE IKKE KUN INTERESSEREDE I AT BYGGE. DE ER OGSÅ INTERESSEREDE I AT FORANDRE EN BYDEL, HVIS DET ER NØDVENDIGT, OG DE ER BEVIDSTE OM, HVOR GODT DET KAN PÅVIRKE MILJØET AT BYGGE TIL FLERE FORSKELLIGE MENNESKETYPER OG VARIERE MELLEM LEJE-, ALMEN- OG EJERBOLIGER"
Kenneth HøflerLandsformand

NØRRESUNDBY BOLIGSELSKAB

"PROJEKTERNE ER UDVIKLET MED EN SÆRDELES ATTRAKTIV BELIGGENHED. MEN ALLIGEVEL ER DET LYKKEDES, GENNEM ET GODT, KONSTRUKTIVT, PROFESSIONELT SAMARBEJDE, AT OPTIMERE PROCESSEN – HERUNDER ØKONOMIEN – SÅ BOLIGSELSKABET HAR FÅET SÆRDELES ATTRAKTIVE UNGDOMSBOLIGER MED BEDSTE BELIGGENHED."
Sigvart SigvartsenDirektør

SCT. KNUDS ERHVERVSPARK

"DET VAR EN KEDELIG DAG FOR HJØRRING, DA NESTLÉ LUKKEDE. DERFOR ER DET DEJLIG, AT DER NU KOMMER LIV I DE GAMLE FABRIKSBYGNINGER IGEN – OG AT DE RENOVERES MED STOR RESPEKT FOR STEDETS HISTORIE."
Finn OlesenBorgmester, Hjørring Kommune

RETTEN I HJØRRING

"CALUM HAR UDVIKLET OG OPFØRT RETTEN I HJØRRING I TÆT SAMSPIL MED OS. BÅDE I PLANLÆGNINGEN OG UNDER BYGGEFASEN HAR DER VÆRET ET GODT OG PROFESSIONELT SAMARBEJDE, SÅ VI SOM LEJER HAR OPLEVET, AT VI BLEV MEDINDRAGET I BESLUTNINGSPROCESSEN."
Niels Otto JensenRetspræsident

JOBCENTER HJØRRING

"CALUM HAR I TÆT SAMSPIL MED OS UDVIKLET OG OPFØRT LOKALER TIL JOBCENTRET I HJØRRING KOMMUNE. SELVE BYGGERIET BLEV AFLEVERET PUNKTLIGT TIL TIDEN OG UDEN VÆSENTLIGE MANGLER. OGSÅ PRISEN HOLDT, SÅ DER ER IKKE KOMMET UBEHAGELIGE OVERRASKELSER. ALT I ALT HAR VI VÆRET RIGTIG GLADE FOR SAMARBEJDET MED CALUM."
Ida BallingArbejdsmarkedsdirektør

HOFFMANN A/S

"HOFFMANN ER GLADE FOR HER AT KUNNE UDTRYKKE VORES TILFREDSHED MED CALUM SOM SAMARBEJDSPARTNER. VI HAR GENNEMFØRT EN STØRRE, KOMPLICERET OMBYGNINGS- OG TILBYGNINGSSAG PROBLEMFRIT FOR CALUM. ARBEJDET HAR VÆRET PRÆGET AF GENSIDIG TILLID MELLEM PARTERNE OG EN PROFESSIONEL TILGANG TIL TINGENE."
Steffen BoyeAfdelingschef

HP BYG

"DET ER EN FORNØJELSE AT SAMARBEJDE MED EN PROFESSIONEL BYGHERRE, DER KENDER ”GAMET”, OG SOM VED, HVAD DER ER OPTIMALT FOR DET ENKELTE PROJEKT, NÅR GENNEMFØRELSE AF EN KOMPLICERET BYGGEPROCES SKAL FØRES UD I LIVET."
Henrik PetersenAdm. direktør

SCT. KNUDS ERHVERVSPARK / HJØRRING KOMMUNE

"NESTÉ KALDER MINDER FREM HOS RIGTIGT MANGE HJØRRINGENSERE. DET ER DERFOR GLÆDELIGT AT SE, HVOR TALENTFULDT DET ER LYKKEDES AT INDPASSE EN NY TIDS ERHVERVSLIV HER MED RESPEKT FOR DEN HISTORIE, DE BYGNINGSMÆSSIGE RAMMER FORTÆLLER."
Helle LassenPlan- og udviklingschef

PLUS BOLIG

"PLUS BOLIG HAR SAMARBEJDET MED CALUM I FIRE ÅR, OG VI HAR KUN OPLEVET TROVÆRDIGHED OG ET FIRMA, DER ALTID LEVER OP TIL DET SAMARBEJDE, MAN INDGÅR. DET ER TYDELIGT, AT STABEN HOS CALUM ER PROFESSIONELLE MENNESKER – DET PASSER PERFEKT MED VORES INDSTILLING, OG DET ER I DET KRYDSFELT, AT DE VIRKELIG GODE LØSNINGER OPSTÅR."
Henrik ThomsenAdm. direktør

© 2015 CALUM A/S