Strøybergs Palæ

STRØYBERGS PALÆ

CALUM er i fuld gang med at totalrenovere den markante og flotte ejendom Strøybergs Palæ, hvori der opføres i alt 14 attraktive herskabslejligheder på central beliggenhed i Aalborg midtby.

Lejlighederne er veldisponerede med godt lysindfald fra de høje vinduer. De har ekstra lofthøjde på 2,65 meter med stuk i loftet samt gulv af fyrplanker i de hyggelige og rummelige stuer, som matcher den gamle stil fra ejendommen. Der er etaberet ny elevator i ejendommen, hvor der også findes cykelparkering og depotrum i ejendommens kælder. Derudover er der mulighed for leje af p-plads lige ved ejendommen.

Flere af lejlighederne har altan eller indvendig altan, så der er mulighed for at lukke havnefronten helt ind  i lejligheden, samtidig med man kan sidde og nyde de flotte omgivelser. Med direkte udsigt over Limfjorden såvel som Utzon centeret og havnefronten med de grønne område her imellem. 

Beliggenden få meter fra Friis og det hyggelige gågademiljø i hjertet af Aalborg giver rig mulighed for shopping og café besøg. I området findes også Utzon Centeret, kulturhus Nordkraft og det nye Musikkens Hus, så de kulturelle behov kan nemt blive dækket. Beliggenheden lige ved Aalborg havnefront, giver ligeledes muligehed for, at bade i havnebassinet, nyde solen på kajen eller gå en tur i Jomfru Ane parken.

For yderligere informationer om lejemulighederne kontakt:
Vibe Møller • tlf. 22 97 49 17 • vm@calum.dk


Se mere Findbolig.nu

© 2015 CALUM A/S