Ny attraktiv bydel på vej

TILST - AARHUS

CALUM har erhvervet to større byggefelter i den nye attraktive bydel i Tilst – Blomsterhaven - på den tidligere GASA grund. GASA grunden er i skrivende stund under omdannelse til en ny bydel med et mangfoldigt boligudbud, der indeholder en række forskellige boligtypologier samt et levende og attraktivt byrum, som indbyder til ophold og leg. Områdets primære boligtypologier udgøres af hhv. alternative rækkehuse, karréer, ungdomsboliger samt en stangbebyggelse til kontorer og en dagligvarebutik.

CALUM opfører her 12.000 m2 attraktive rækkehuse fordelt på ca. 135 boliger i varierende størrelser med 2 til 5 værelser, samt med fokus på høj kvalitet og velindrettede boliger i flere plan, parkering lige ved boligen og et grønt miljø omkring. 

Derudover opfører CALUM en karrébebyggelse med etageboliger på 7.000 m2 fordelt på 106 lejligheder, primært 2-3 værelses boliger på 50 til 80 m2. Karréen er kendetegnet ved et bilfrit grønt gårdmiljø, en variation af 3-4 etagers blokke, forskydninger i bygningskroppene samt portgennemgange, som skaber forbindelse mellem gård og gade. 
 
Ejendommene ligger centralt i Blomsterhaven, Tilst, med kort afstand til E45 og Aarhus C. Fra Ejendommene er der kun ca. 100 meter til offentlig transport i form af bus samt kort afstand til et bredt udsnit af handelsmuligheder. Ligeledes er der kun 5 min til Skejby Sygehus. 

Forventet byggestart af byggeriet primo 2020. 

For yderligere information om de to projekter kontakt salgschef Morten Nielsen - tlf. 27 63 28 64 – mail: mn@calum.dk
 

© 2015 CALUM A/S