Calum

CALUM A/S blev grundlagt af Henrik Calum for mere end 25 år siden. I de første år fokuserede vi på opkøb og renovering af ejendomme. Tæt på årtusindskiftet udvidede CALUM strategien til også at omfatte udvikling og opførelse af almennyttige boliger, ungdomsboliger, kontorer, ejer- og lejeboliger.

CALUM fokuser målrettet på vækstcentrene i Danmark. Vi er i dag landsdækkende – med fokus på hovedstadsområdet – og tilbyder nøglefærdige ejendomsprojekter fra start til slut. Vi har et solidt og gennemprøvet projektstyringssystem, der betyder, at vi leverer kvalitetsbyggeri til tiden, samtidig med at vi holder budgettet. Disse kvaliteter har medført, at CALUM har årelange og tillidsfulde samarbejdsforhold.

Et solidt kapitalgrundlag viser, at CALUMs værdier om stabilitet, kvalitet og ordholdenhed virker. Et stort aktiv hos CALUM er staben af medarbejdere – højt specialiserede og med lang erfaring inden for alle faser af et byggeprojekt. Når vi afleverer et færdigt byggeri, har vi sikret optimal funktionalitet og energioptimering, og vi har taget højde for, at bygningen får de lavest mulige driftsomkostninger.