VESTBJERG

CALUM har købt en projektgrund i Vestbjerg ved Aalborg.
Projektgrunden er på knap 1,5 ha i Vestbjerg på Mejlstedvej 19-21. Her er der mulighed for at udvikle et byggeprojekt med op til 5.000 m² tæt på Aalborg.

Det er en rigtig spændende case, på en unik placering på skåningen mod syd og de grønne områder. Omkring grunden ligger flere indbydende områder og faciliteter, hvor CALUM nu vil bidrage med et nyt spændende projekt.

Projektgrunden ligger meget attraktivt i centrum af Vestbjerg, 10 km nord for Aalborg. Byen er højt prioriteret bosætningsby i Aalborg Kommune, og har en positiv netto tilflytning. Generelt er der stor efterspørgsel efter både ejer- og lejeboliger i Vestbjerg ved Aalborg.

Vestbjerg By bærer overordnet præg af parcelhusbebyggelse i tæt forening med erhverv, der alt sammen er omkredset af attraktive faciliteter. Tæt på grunden findes et større rekreativt anlæg, Vestbjergs egen skole og børnehave, idrætshal og Hammer Bakker blot 700 meter væk.

Lokalplanen giver mulighed for at bygge op til 5.000 m², som kan udlægges som tæt/ lavt byggeri i 1. eller 2. plan, men der kan også bygges fritliggende parcelhuse. Det vil dog nok blive et tæt/ lavt byggeri, i vores vanlige høje kvalitet, tilpasset og integreret i de smukke omgivelser, vi vil går efter.
For yderligere information kontakt, udlejningsansvarlig Allan Kvistborg Jespersen
tlf. 25234904 – mail: aj@calum.dk