SCT. KNUDS ERHVERVSPARK – HJØRRING

Sct. Knuds Park og Erhvervspark i Hjørring – er gennem årene blevet en af Hjørrings attraktive bydele. Området rummede Nestlé fabrikken fra 1947 til 2002, hvor fabrikken måtte lukke produktionen ned i Danmark. Siden har CALUM forvandlet og udviklet området, som i dag rummer bl.a. Retten i Hjørring, Jobcenter og Trivium Packaging, som videreførte dåseproduktionen i de gamle Nestlé haller. Derudover er området omkring blevet udviklet og består nu af to store parcelhusområder, samt to punkthuse med ca. 25 lejligheder.

Området har flere charmerende gamle industribygninger, som er ombygget og bevaret, hvilket er med til et give og bevare områdets unikke karakteristika og historie.

CALUM arbejder forsat på at udvikle området, således der bliver mulighed for flere boliger og erhvervslejemål, som vil kunne bidrage til at den positive udvikling i området.
Med udgangspunkt i de unikke spor fra de gamle facader er der lagt op til spændende, lyst og enkelt byggeri i en  moderne stil, hvor arkitekturen tager udgangspunkt i den tidligere industribygning og dermed mixer gammelt og nyt.

For yderligere informationer om området og mulighederne er du velkommen til at kontakte
CALUM, Allan Huus – tlf. 50700211 – mail: ah@calum.dk