LAANSHØJ – VÆRLØSE

Området Laanshøj på den nedlagte Flyvestation Værløse bliver nu yderligere udvidet.

CALUM har købt området af Realdania By & Byg, og vil her udvikle og opføre 138 kvalitetsboliger.
I den kommende tid vil CALUM arbejde med at finde det helt rette arkitektoniske løsningsforslag til området. Planen er, at der opføres rækkehuse og dobbelthuse på 110 – 170 kvm – alle med fokus på høj kvalitet i valg af design og indretning.

I forvejen rummer Laanshøj mere end 150 boliger, og så ligger det nye boligkvarter midt i et naturområde, der er større end Eremitagen. Men selvom området henvender sig til både singler og seniorer, bliver den primære målgruppe for CALUM formentlig yngre familier med børn. Det kommer bl.a. til at betyde, at en stor del af rækkehusene bliver i to plan.

Siden Realdania By & Byg overtog området, har man i samarbejde med Furesø Kommune arbejdet med udviklingen, som der nu er vedtaget en ny lokalplan for.

CALUM har i alt haft 4 store byggefelter. Første spadestik blev taget i starten af 2019, og de 3 byggefelter er udviklet og boliger videresolgt til glade købere.
CALUM har netop modtaget byggetilladelse fra Furesø Kommune til opførsel af 45 boliger på det sidste byggefelt.

Følg med og forhør dig nærmere via nedenstående, såfremt du er blandt de mange, der gerne vil bo på den gamle flyvestation.

For yderligere information kontakt, udviklingsdirektør Jesper Korsbæk
tlf. 40188689 – mail: jko@calum.dk

www.calum-laanshøj.dk
Klik her