KØGE KYST – KØGE

CALUM har erhvervet ca.13.000 byggeretter ved Køge kyst, fordelt på to byggefelter.
Køge Kyst er et spændende nyt udviklingsområde, særdeles centralt placeret, tæt ved Køges hyggelige bymidte og de attraktive rekreative områder langs stranden.
Det første byggefelt ”Gåsefoden” er solgt til DADES. CALUM er sammen arkitektvirksomheden Schmidt Hammer Lassen allerede i fuld gang med at opføre de i alt 64 lejligheder på tilsammen ca. 6.250 m2 til DADES.

– Vi har et af Danmarks mest kompetente og anerkendte arkitektfirmaer til at tegne lejlighederne, og det har resulteret i en række boliger af høj kvalitet, designmæssigt som i valg af materialer. Sammen med arkitekterne har vi f.eks. lagt vægt på rummelige, funktionelle lejligheder med masser af lys og mulighed for at nyde udsigten ud over Køge Bugt. Samtidig får de kommende beboere postadresse centralt i Køge kun 10 minutters spadsergang fra gågaden, siger Jakob Axel Nielsen, adm. direktør hos CALUM.
Gåsefodens fremtidige lejere flytter nærmere betegnet ind på grunden syd for Køges Kulturhus, Tapperiet, på hjørnet af Søndre Badevej og Strandpromenaden (syd for Søndre Badevej og øst for Strandpromenaden).

Ud over nem adgang til centrum, boldbaner og legepladser mod vest og grønne, rekreative områder mod syd, får beboerne kun ca. 200 meter til stranden.
Gåsefoden som ventes færdigt i efteråret 2019, er blot ét af flere kommende CALUM boligprojekter i området. CALUM har ligeledes på byggefeltet ved siden af Tapperiet, mulighed for at opføre yderligere 7.200 m2.

For yderligere informationer omkring området og projektmulighederne er du velkommen til at kontakte
salgschef Morten Nielsen – tlf. 27632864 – mail: mn@calum.dk