MØNTMESTERVEJ – KØBENHAVN

CALUM opfører bæredygtigt byggeri i Nordvestkvarteret på den gamle ISS grund.

CALUM er i fuld gang med byggeriet af de nye ejendomme på Møntmestervej i Nordvestkvarteret. Når byggeriet efter planen står færdigt i slutningen af 2022 og medio 2023, overdrages nøglerne til NREP, som netop har købt de færdige bygninger.

Byggeriet består af to erhvervslejemål og 150 lejligheder, hvor sidstnævnte er en tand mindre end det københavnske gennemsnit på 95 kvm. Derudover opfører CALUM en dagligvarebutik til NETTO – Salling Group.

Projektet er navndøbt ’Møntmesterhus’ og interesserede lejere kan allerede skrive sig op til en bolig på www.juliliving.dk

En bydel i forandring
Nordvestkvarteret, der huser 45.000 indbyggere, oplever i disse år en renæssance og er i stigende grad blevet attraktivt for unge familier og kreative individer, ligesom området huser et dynamisk iværksættermiljø.

“Vi er glade for at bidrage til udviklingen af Nordvestkvarteret og skabe et nyt og attraktivt område med boliger, erhverv og plads til frirum i gårdmiljøet. Det er desuden ikke første gang, vi sælger til NREP, og vi sætter pris på det gode og konstruktive samarbejde om at skabe lejligheder i de mest efterspurgte størrelser,” siger Morten Nielsen, salgschef, CALUM.

Grunden på Møntmestervej har let adgang til byens infrastruktur og ligger således mindre end 10-15 minutters gang fra S-tog og metro. Den er tæt på grønne og rekreative områder samt et bymiljø i kontinuerlig udvikling.

Et bæredygtigt byggeri
Projektet bæredygtighedscertificeres med DGNB Guld, som er et krav, NREP har til investeringer i nybyggerier i Danmark. Formålet er at sikre dokumentation for en holistisk optimering af de sociale, økonomiske og miljømæssige aspekter af bæredygtighed. Derved bliver DGNB et værktøj, som understøtter NREP’s fokus på både kundeoplevelse og bæredygtighed i bestræbelserne på at skabe energieffektive bygninger med et optimeret indeklima til gavn for slutbrugerens trivsel.

 

Følg byggeriet i galleri herunder