MØNTMESTERVEJ - KØBENHAVN

CALUM har erhvervet ISS`gamle hovedkvarter i Københavns NV. Området lægger op til modernisering og ny byggeri af ca. 17.000 m2.
CALUM forventer at projektet over de kommende år vil udgøre et kvarterløft af blandet byggeri mellem erhverv, bolig og institution.
Med erhvervelsen af den store grund arbejder CALUM med godt 75.000 m2 på forskellige lokationer i Storkøbenhavn.

Dele af de erhvervede kontorbygninger, som ligger i udviklingsområdet, søges udlejet til liberale erhvervsformål. Ejendommens centrale beliggende i et af Københavns attraktive erhvervsområder, for bl.a. kreative og mindre virksomheder, gør den særdeles attraktiv.

Dertil kommer, at der kun er ca. 1,5 km til Bispebjerg og Nørrebro Station, og der går adskillige buslinjer lige forbi ejendommen samt, at der kun er 300 meter til Ring 2 og ca. 2 km fra motorvejsnettet.

Kontorbygningerne er indvendigt, indrettet med en fleksibel vægopbygning. Indretningen veksler mellem åbne kontorlandskaber og cellekontorer, så der er gode muligheder for at ændre på opdelingen af indretningen. Ud over kontorlokaler indeholder bygningen også kantine og undervisningsfaciliteter.
 

For yderligere information kontakt:
salgschef Morten Nielsen
Tlf. 27632864 - mail: mn@calum.dk

© 2015 CALUM A/S