ÅBNING AF FITNESSRUM I OASEN

29. oktober, 2021

Oasen er en ejendom udover det sædvanlige, fordi den ikke kun indeholder boliger, men også indeholder udlejning af fælleshus, gæsteværelser, fitnessrum, værksted og delebil til lejerne i Oasen.

For at få en god start på åbningen af fitnessrummet i Oasen, havde vi inviteret Flemming Laigaard (som er personlig coach og træner hos Fitness for Life) til at give undervisning i de forskellige maskiner i Oasens fitnessrum. Det var et arrangement der blandt andet var lavet for at skabe et fællesskab og godt samvær mellem både os som udlejer og lejerne – samt lejerne imellem. Både vi og Flemming Laigaard var spændte på arrangementet, så det var ekstra dejligt, at det blev en kæmpe succes.

Flemming Leiggaard gav undervisning i alle maskinerne i Oasens fitnessrum, og vores lejere havde herudover også rig mulighed for at få Flemming til at give personlig undervisning i forskellige træningsprogrammer.

Vi ønsker som udlejer at passe godt på vores lejere, og en af de måder vi kan gøre det, er ved at skabe et fællesskab og godt samvær. Dette fællesskab kan vi mærke vores lejere også gerne vil bidrage til, og det mærker vi i form af alle de lejere, der deltog i arrangementet og bidrog med en god og sjov stemning den eftermiddag.

Hvis du også ønsker at bo til leje hos CALUM Ejendomme kan du på vores hjemmeside https://calumejendomme.dk læse mere om vores ejendomme samt se billeder af de forskellige ejendomme.
Her kan du også læse mere om, hvad CALUM Ejendomme har af ledige lejligheder/rækkehus p.t.