AALBORGENSERNE VIL HA’ KVALITETSBOLIGER: GAVLHUSENE UDLEJET PÅ HALVANDEN MÅNED

5. oktober, 2018

Calums Gavlhusene i indre Aalborg er udlejet på lidt over én måned. Nu melder udviklingsfirmaet også om stor interesse for Kildehøjrækkehusene i Gug.

Lejeboliger af ekstra høj kvalitet står højt på aalborgensernes boligønskeliste.

Det konkluderer man hos udviklingsfirmaet Calum, som oplever betydelig interesse for deres seneste projekter i det Nordjyske.

På blot halvanden måned har firmaet udlejet alle 29 lejligheder i Gavlhusene; et nyt lejlighedsprojekt i Alexander Foss Gade på Eternitten i Aalborg. De første lejere er allerede flyttet ind.

Kvalitet
– Vi er meget overraskede over antallet af henvendelser i forbindelse med Gavlhusene. Det er meget sjældent, at vi udlejer så mange lejligheder på så kort tid, forklarer administrerende direktør hos Calum, Jakob Axel Nielsen.

– Aalborgenserne efterspørger boliger af høj kvalitet. De ønsker kvalitet i arkitekturen og i valget af materialer. Folk vil have funktionel rumindretning, lyse værelser med store vinduer, lyse stuer og gerne samtalekøkkener samt adgang til altaner og grønne udearealer. De krav lever Gavlhusene op til. Samtidig er området enormt eftertragtet, fordi det er centralt, hvilket gør det nemt at tage del i de mange sociale og kulturelle aktiviteter i indre by, tilføjer Jakob Axel Nielsen.

Også rift om boliger i Gug
Bymidteadresse er imidlertid ikke et must for alle.

Calum melder også om stor interesse for rækkehusprojektet Kildehøj, 24 rækkehuse i Gug, fire km syd for indre Aalborg.

De første lejere flytter ind 1. november – sammenlignet med Gavlhusene i lidt større boliger med have.

– Kildehøjrækkehusene besidder overordnet de samme kvaliteter som Gavlhusene, men er større og med flere grønne arealer omkring sig. De fleste boliger er i to plan med fire værelser på i alt 108 eller 116 m2. Otte af boligerne bliver på 135 m2 og får en ekstra etage. Når man skal ind til city, er der kun 10 minutters transport.

DEAS: Hård konkurrence i Aalborg
DEAS, der også har stået for førstegangsudlejningen af Calums boliger i Nørresundby, Stigsborg Brygge og Lindholm Brygge, som også er fuldt udlejet, udlejer både Gavlhusene og Kildehøjrækkehusene.

– Vi er glade for interessen. Når lejeboliger og rækkehuse i et område med så mange konkurrerende projekter bliver revet væk, indikerer det, at Calum leverer boliger af høj kvalitet, lyder vurderingen fra Maivi Herup, udlejningschef i DEAS.

Er man hurtig, kan man stadig nå at leje et rækkehus i Kildehøj, oplyser DEAS.