ALT UDLEJET I OASEN PÅ SKALBORG BAKKE – AALBORG

4. juni, 2021

Det har været tydeligt igennem hele byggeprocessen, at Oasens kombination af beliggenhed, grønne udearealer, fritidsaktiviteter og kvalitet har appelleret til rigtig mange mennesker. Vi er endnu engang blevet bekræftet i, at lejere søger lækre materialevalg, reelle indretninger, kvalitet i boligerne og ekstra faciliteter.

I Oasen har vi valgt, at det ikke blot skal være en arkitektonisk flot ejendom med skønne lejligheder, men at lejerne skal have noget ekstra. Derfor har vi  etableret et dejligt gårdmiljø, hvorfra man kan bevæge sig over i en lille hyggelig søpark, hvortil der er små kolonihavehuse, træer, naturlegeplads og mulighed for at nyde sin mad. Også fællesfaciliteterne skiller sig ud i Oasen, da man både har mulighed for at holde træningen ved lige i fitnesscentret, benytte sig af festlokalet, køre en tur i delebilen eller arbejde i værkstedet sammen med de nye naboer.

Der er med andre ord gjort plads til livskvalitet, fællesskab og kreativitet – og det har rigtig mange lejere fundet attraktivt, så vores nye lejere er nu i færd med at flyttet ind i Oasens 2-, 3-, og 4-værelses lejligheder.
Vi har fået nogle skønne lejere, og det er dejligt, at hele Oasen nu er færdig, så der kommer liv i både ejendommen og de dejlige fællesarealer.

På hjemmesiden www.calumejendomme.dk kan du læse mere om ejendommen og se billeder fra det skønne område.
Her kan du også læse mere om, hvad CALUM Ejendomme har af ledige lejligheder/rækkehus p.t.