CALUM FEJRER KOMMENDE NØRREBROLEJLIGHEDER

14. november, 2018

– Folk bliver glade af at bo i kvalitetsboliger, og netop det kan vi tilbyde de kommende lejere. Adm. direktør Jakob Axel Nielsen og Calum fejrede for nylig, at firmaets byudviklingsprojekt på Nørrebro skrider frem efter planen.

At skabe kvalitetsboliger og masser af kvalitet i hverdagen for de kommende beboere.

Sådan lyder målsætningen hos udviklingsfirmaet Calum. Ikke mindst når administrerende direktør, Jakob Axel Nielsen, taler om firmaets nye byudviklingsprojekt på Nørrebro – 18 nye kvalitetslejligheder på hjørnet af Falkevej og Nordre Fasanvej.

Børnefamilier får bedre rammer
– Vi tror på, at folk bliver glade af at bo i kvalitetsboliger. Det er netop det, vi kan tilbyde de kommende lejere på Nørrebro. Vi befinder os i et af Københavns mindst ressourcestærke områder, hvor den gennemsnitlige familie har færre penge at gøre godt med i hverdagen end de fleste andre kommuner i hovedstadsområdet. Mange børnefamilier må derfor tage til takke med mindre, ofte slidte lejligheder. Set i det lys er vi rigtig glade for snart at kunne udbyde spritnye lejligheder med nogle fantastiske faciliteter, som ellers er svære at finde på Nørrebro, siger Jakob Axel Nielsen, administrerende direktør hos Calum.

Forleden afholdte Calum rejsegilde i forbindelse med, at mansardtaget over de 18 boliger nu er rejst. Projektet blev sparket i gang i marts og står klar til indflytning den 1. juli 2019. De næste arbejdsopgaver bliver at lukke bygningen og iværksætte den indvendige aptering, herunder opbygningen af gulve, lofte og vægge.

Levering til tiden
Udviklingen af boligerne skrider planmæssigt frem. Især takket være samarbejdspartnerne HP Byg, der ved lejligheden fik flere positive ord med på vejen af Calums direktør:

– På grund af jer møder vi vores deadlines til tiden og holder snor i projektet. Det giver ro og tryghed. Derudover er det en fornøjelse at se med den ildhu, som I griber opgaven an på – samt de andre opgaver, som HP Byg løfter for Calum. Rigtig mange tak for jeres indsats, sagde Jakob Axel Nielsen i forbindelse med rejsegildet.