Lille Borgergade 19-33, Nørresundby

CALUM køber 10.000 m2 ejendom af PenSam

2. februar, 2024

Der er tale om Lille Borgergade 19-33 med et samlet etageareal på 10.000 kvm, bestående af 6.000 m2 bolig og 4.000 kvm erhverv.
Ejendommen indeholder 73 lejligheder og 20 erhvervslejemål. Derudover indeholder ejendommen 2.000 kvm kælder.

CALUM styrker sin ejendomsportefølje med køb af Lille Borgergade 19-33, 9400 Nørresundby, fra PenSam.

Denne strategiske erhvervelse markerer en udvidelse af CALUMs ejendomsportefølje og styrker virksomhedens tilstedeværelse i Aalborg området.
Lille Borgergade 19-33 repræsenterer en attraktiv investeringsmulighed med sin centrale beliggenhed og potentiale for udvikling.

 

Der er tale om en central beliggende ejendom med et stort udviklingspotentiale, og den passer perfekt ind i vores portefølje og drift. I løbet af de kommende år skal ejendommen opgraderes til tidens trend, og kunderne i ejendommen kommer til at mærke CALUMs fokus på kundeservice, herunder etablering af attraktive fællesfaciliteter i ejendommen til gavn for alle, udtaler Cato Barslund, adm. direktør i CALUM.

 

Metropol Erhverv har formidlet handlen imellem CALUM og PenSam.

 

Partner Martin Risager fra Metropol Erhverv udtaler: ”at på trods af at termometeret viser ”vinter”, så er der forårsfornemmelser at spore på ejendomsmarkedet. Markedet er præget af professionelle aktører som tænker strategisk og langsigtet”.

 

Head of Private Capital and Real Assets hos PenSam Jeppe Starup udtaler: ”Vi blev præsenteret for et godt tilbud. Det er positivt, at ejendommen sælges til en lokal investor, som tænker strategisk og langsigtet i forhold til at arbejde videre med ejendommen. Salget passer samtidig godt ind i PenSam overordnede strategi, hvor vi har fokus på at optimere PenSams portefølje af ejendomme til gavn for vores kunder.”