CALUM LUKKER AFTALER PÅ LINDHOLM BRYGGE FOR 400 MIO. KR.

9. januar, 2018

Udviklingen af nye rækkehuse og lejligheder på Lindholm Brygge i Nørresundby tager for alvor form efter, at Calum har fået underskrift på en række projekter.

Boligsøgende, der ønsker at bo i Nørresundby, med kort cykleafstand fra Aalborg bymidte, får nu endnu flere boliger at vælge mellem.

Det står klart efter, at Calum netop har lukket aftaler på fire boligprojekter i Nørresundby for tilsammen ca. 400 mio. kr.

I begyndelsen af november solgte Calum højhuset Katedralen II til investeringsselskabet Crescendo. Det ti etager høje byggeri får adresse på Lindholm Brygge 15 i Nørresundby og kommer til at rumme 40 lejligheder på 91-106 m2 med egen altan og udsigt over Limfjorden, Lindholm Strandpark og Aalborg Midtby.

I alt bliver der tale om 3.940 m2. Det aalborgensiske ejendomsudviklingsfirma har allerede i december måned taget første spadestik, ifølge planen står byggeriet færdigt i december 2018.

135 lejligheder til 250 mio. kr.
Lige før jul lukkede Calum aftalerne på byggeriet på Rygaard Park. Projektet er et af de større i virksomhedens 25 år lange historier og omhandler seks blokke med 135 lejelejligheder på 72-93 m2, i alt 11.645 m2. Byggeriet bliver opført med teglfacader og med altaner eller terrasser til alle boliger. Køberne, der hver kommer til at eje tre blokke, er to lokale investorer.

– Vi er rigtig glade for og stolte af at kunne sælge de to projekter. Nu begynder en ny fase, hvor vi skal materialisere byggerierne. Det bliver også spændende. Boligsøgende i Nørresundby og omegn får adgang til Lindholm Strandpark og udsigt ud over fjorden. Samtidig er der kun ti minutter på cykel ind til Aalborg by. Kombinationen af natur, udsigt, smuk, moderne arkitektur og bynærhed findes ikke bedre andre steder, siger adm. direktør hos Calum, Jakob Axel Nielsen.

Endelig opfører firmaet 27 rækkehuse, eller 2.700 m2, på Lindholm Brygge. Målgruppen er nystartede familier og ældre.