CALUM PÅ VEJ MED 24 RÆKKEHUSE 4 KM FRA AALBORG CENTRUM

7. juni, 2018

Udvikleren af kvalitetsboliger, Calum, er ved at etablere 24 rækkehuse syd for Aalborg. Lejeboligerne står klar til indflytning sidst i efteråret.

Aalborg og omegn bobler af byggeaktivitet. Nu er aalborgensiske Calum på vej med 24 familierækkehuse i Kildehøj ved Gug, 4 km sydøst for indre Aalborg.

Projektet, der har fået navnet Kildehøj, er på tilsammen 2.881 m2. Hovedparten af boligerne er i to plan med fire værelser på i alt 108 eller 116 m2. Otte af boligerne bliver på 135 m2 og får en ekstra etage med yderligere et soveværelse eller opholdsrum samt to tagterrasser.
Se flere detaljer om projektet og skriv dig op her.
Kvalitet og ekstra terrasse
– Beboerne får høj, høj kvalitet i alt lige fra planløsningen, indretningen, arkitekturen, valget af materialer til selve brugsoplevelsen. F.eks. ligger både spisepladsen, hvor familien samles om måltiderne, og stuen ud til hver deres svævende terrasse, hvilket giver lys og ro. Vælger man en stor bolig med en ekstra etage, får man endnu mere lys. Alle huse er udstyret med en ekstra terrasse mod vest, og dermed får beboerne endnu mere glæde af aftensolen. Hele området er omkranset af et grønt skovbælte, og så er der egen have. Kun 10 min. i bil fra Aalborg centrum, siger Jakob Axel Nielsen, adm. direktør hos Calum.

Udlejning begynder i juni
Calum, der sammen med sine underentreprenører allerede er godt i gang med byggeriet, meddeler, at boligerne er klar til indflytning fra 1. november. DEAS står for udlejningen, der begynder i juni.

Boligerne bliver opført med en blanding af mørke og lyse tegl i bunden, mens den øverste etage på de største huse bliver i en gråsort nuance. For at skabe mest mulig gulvplads anvendes gulvvarme i stedet for radiatorer. Gulvene bliver belagt med lyst træ og skruer dermed op for lyset, undtagen i de to badeværelser, hvor arkitekterne anvender mørke, limestone-brune klinker.

Populære finesser fra Rygård Park-rækkehuse
Angående badeværelser så overfører man en række populære detaljer fra rækkehusene i Rygård Park på Lindholm Brygge. Her udviklede Calum først 21 boliger, men på grund af stor efterspørgsel opføres nu yderligere 27.

– I Rygård Park var de limestone-brune klinker i badeværelset meget populære og går derfor igen. Herudover integrerede vi en shampoohylde med lys i brusenichen, som mange beboere oplevede tilførte badeværelserne noget ekstra. Den og flere andre kvalitetsskabende finesser har vi taget med ind i rækkehusene i Kildehøj, fortæller Jakob Axel Nielsen.