OASEN I AALBORG BLIVER DOBBELT SÅ STOR

30. august, 2019

Udviklingsfirmaet CALUM påbegynder nu næste etape af byggeriet Oasen, som er blevet ekstra attraktivt bl.a. på grund af dets mange grønne områder.

 

“Få en moderne, lys lejlighed tæt på Aalborg, med mulighed for egen grøntsagshave”.

Sådan lød tilbuddet, da CALUM i juni åbnede op for udlejningen af sine lejligheder i det nye Oasen, få kilometer fra Aalborg centrum.

Og netop det har tilsyneladende været sød musik i ørene på mange. Blot to måneder senere er hovedparten af de 92 lejligheder i den første byggeetape udlejet.

Nu påbegynder udviklingsfirmaet opførelsen af de næste 128 lejligheder, der ventes at stå klar i midten af 2021.

Slappe af i egen grøntsagshave
– Vi modtager dagligt henvendelser fra interesserede, som gerne vil høre mere. Folk vælger Oasen, fordi de vil bo tæt på byen og samtidig komme ud i naturen. De nye beboere synes, at det er spændende med de mange fællesfaciliteter, der er knyttet til bebyggelsen, f.eks. at de får mulighed for egen grøntsagshave. Og dyrke egne grøntsager og slappe af med fingrene i mulden. Eller at kunne benytte den fælles el-delebil, som bebyggelsen har.

– Kombinationen af Oasens mange grønne, rekreative områder, fællesfaciliteterne, bynærheden og topmoderne, lyse kvalitetslejligheder appellerer til et bredt beboersegment, siger Jakob Axel Nielsen, adm. direktør hos CALUM.

CALUM inviterede sidste år fire teams bestående af totalentreprenører, arkitekter og ingeniører, som dystede om opgaven. I sidste ende valgte CALUM, i samråd med Aalborg Kommune og Arkitema Architects, HP BYG, arkitekterne Kjær & Richter og akademiingeniørfirmaet Svend Poulsen som vinder af konkurrencen.

16.000 kvm – stadig ledige lejligheder
Samlet set kommer Oasen til at omfatte over 16.000 kvm. boliger. De er fordelt på 220 lejligheder i det nye område af Digterkvarteret, der får navnet Karen Blixens Vej.

Lejlighederne bliver fra ca. 50 m2 til ca.  115 m2. Der er endnu få ledige lejligheder i etape 1 til indflytning i november 2019.