OASEN I AALBORG – UDLEJNING AF ETAPE II

7. januar, 2021

Nu starter vi udlejningen af den sidste etape af lejligheder i Oasen, som er en fantastisk ejendom, der byder på meget mere end blot boliger.

Nu starter vi udlejningen af den sidste etape af lejligheder i Oasen, som er en fantastisk ejendom, der byder på meget mere end blot boliger.

I Oasen er der en skøn natur samt en række fællesfaciliteter, som vil gøre lejernes hverdag både lettere og lidt mere speciel. Der er blandt andet en fælles søpark med bord og bænkesæt, lille legeplads og en grill så sommeraftenerne kan nydes udendørs. Herudover er der små kolonihavehuse ved søen, hvor der er mulighed for at plante sine egne grøntsager og krydderurter.

Der er også mulighed for at leje Oasens flotte festlokale med køkkenfaciliteter og en skøn have med grill, så lejerne kan holde festen i Oasens hyggelige omgivelser. Herudover er der overnatningsmuligheder for Oasens gæster, idet lejerne kan booke én af de to lækre gæsteværelser med eget bad.

På parkeringspladsen holder der en elbil, som lejerne kan låne til en favorabel pris, når de har brug for dette. Til de lejere, der godt kan lide at bruge sine hænder, har Oasen også sit eget værksted, hvor man kan reparere cyklen eller blot hygge med sine nye naboer. I Oasen er der også et fælles fitnessrum, som gør det nemt for lejerne at holde formen ved lige.

Alt i alt er Oasen en fantastisk ejendom, der byder på meget mere end blot de nye, flotte lejligheder, som er opført i god kvalitet og udlejes til fornuftige lejepriser fra kr. 4.985 pr. måned.

På Oasens hjemmeside har man nu mulighed for at se planer og priser for de forskellige lejligheder.

www.calum-oasen.dk