Nyt, spændende projekt på den gamle Eksercerplads i København.

Vi har et solidt og gennemafprøvet projektstyringssystem. Det betyder, at vi leverer kvalitetsbyggeri til tiden og holder budgettet.

Hos CALUM har vi specialiseret os i udviklingen af store, nøglefærdige ejendomsprojekter over hele Danmark. Vi står for ordholdenhed, høj kvalitet og god arkitektur på de bedste beliggenheder.

NYHEDER

CALUM OPFØRER GRØN OASE TIL 350 MIO. KR.

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum opfører snart 220 lejelejligheder i Aalborg, hvoraf flere får mulighed for egen kolonihave. Teamet, der skal realisere projektet Oasen, er netop fundet.

LÆS MERE

CALUM LUKKER AFTALER PÅ LINDHOLM BRYGGE FOR 400 MIO. KR.

Udviklingen af nye rækkehuse og lejligheder på Lindholm Brygge i Nørresundby tager for alvor form efter, at Calum har fået underskrift på en række projekter.

LÆS MERE

CALUM UDVIKLER 64 LEJLIGHEDER 3 MIN. FRA STRANDEN

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum påbegynder nu opførelsen af 64 lejligheder i Køges Søndre Havn, få hundrede meter fra stranden. De nye lejligheder skal både tiltrække unge og ældre beboere.

LÆS MERE

OVERBORGMESTER FRANK JENSEN GLÆDER SIG OVER CALUMS MODEL FOR ALMENE BOLIGER

I modsætning til mange andre ejendomsudviklere er Calum ’ikke bange for alment boligbyggeri’, siger overborgmester Frank Jensen, der er glad for, at virksomheden er rykket til hovedstaden.

LÆS MERE

FRANK JENSEN: 252 NYE ALMENE UNGDOMSBOLIGER SKABER ET MERE BLANDET KØBENHAVN

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum holder den 2. november rejsegilde for byggeriet ’Eksercerpladsen’ ved DR-byen. Overborgmester Frank Jensen deltager på dagen.

LÆS MERE

CALUM VIL BYUDVIKLE GELLERUP

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum følger nu i fodsporene på Aarhus Kommune og vil være med til at byudvikle Gellerup i Aarhus.

LÆS MERE

DEAS: STOR LEJERINTERESSE FOR STIGSBORG BRYGGE I NØRRESUNDBY

Stor interesse for lejeboliger betyder, at ekstra mange har bestilt materiale om nye lejeboliger i Nørresundby og skrevet sig op til Åbent Hus.

LÆS MERE

CALUM SØGER PROJEKTCHEF

Calum A/S søger en dygtig og kompetent Projektchef til at varetage en række centrale opgaver i forbindelse med CALUM A/S’ ekspansion.

LÆS MERE

CALUM OPFØRER BOLIGER TIL 500 BEBOERE I NØRRESUNDBY

Ejendomsudviklingsfirmaet Calum opfører i alt 21.500 m2 på Lindholm Brygge i Nørresundby og skaber dermed yderligere liv i området lige nord for Aalborg.

LÆS MERE

CALUM A/S SÆLGER SIDSTE DEL AF BAGSVÆRDLUND-PROJEKTET FOR 270 MIO. KR.

Det svenske ejendomsselskab Heimstaden har købt den sydlige del af Calum A/S’ boligprojekt i Bagsværd. – Hele projektet ventes udsolgt til efteråret, oplyser udviklingsdirektør Jesper Korsbæk.

LÆS MERE

NORDRE FASANVEJ / FALKEVEJ - KØBENHAVN

Ny boligejendom sælges

LÆS MERE

STIGSBORG BRYGGE

86 eksklusive lejeboliger under opførelse

LÆS MERE

PLAZA

Strandvejen 3 - Præmieret af Aalborg Kommune for en fin modernistisk afslutning på den centrale havnefront

LÆS MERE

LINDHOLM BRYGGE

CALUM opfører 10 etagers boligudlejningsejendom på Lindholm Brygge

LÆS MERE

1. spadestik - Eksercerpladsen

Overborgmester Frank Jensen tog første spadestik til det store byggeri

LÆS MERE

BAGSVÆRDLUND

Salget går forrygende.....

LÆS MERE

KØGE KYST

Nye familieboliger på vej

LÆS MERE

VESTERBRO 99

CALUM støtter unge kunstnere.

LÆS MERE

MØNTMESTERVEJ

På de gamle kontorarealer som tilhørte ISS Danmark, forventer CALUM over de kommende år at gennemføre et kvarterløft, så de gamle industri- og kontorlokaler omdannes til moderne erhverv og blandede private boliger.

LÆS MERE

GRØNTTORVET

CALUM har fra Grønttorvet København A/S erhvervet 3 attraktive byggefelter på Grønttorvet

LÆS MERE
"Hos CALUM er de ikke kun interesserede i at bygge. De er også interesserede i at forandre en bydel, hvis det er nødvendigt, og de er bevidste om, hvor godt det kan påvirke miljøet at bygge til flere forskellige mennesketyper og variere mellem leje-, almen- og ejerboliger."
Kenneth HøflerLandsformand, Lejerbo

© 2015 CALUM A/S